08.09.2016 — 11:55

Тривають співбесіди з керівництвом районів та міст обласного значення

8 вересня, триває другий день проведення співбесід з головами райдержадміністрацій, виконкомів міських, міст обласного значення рад.

Сьогодні заслуховуються голови Старокостянтинівського, Старосинявського, Теофіпольського, Хмельницького, Чемеровецького, Шепетівського, Ярмолинецького районів та міст Старокостянтинів, Шепетівка.

img_4745

У ході заслуховування порушено ряд проблемних питань. Зокрема, основним питанням порядку денного є виконання заходів регіональної програми підвищення енергоефективності Хмельницької області на 2011-2016 роки керівниками районів та міст обласного значення. Також в ході заслуховування обговорюються питання щодо використання коштів державного фонду регіонального розвитку, субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ, на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, здійснення електронних закупівель через систему Prozorro та інші.

Олег Гуменний наголосив, що сьогодні ефективне використання енергоресурсів є найбільш важливим і економічно доцільним. Саме тому, Олег Вікторович акцентував увагу керівників районів та міст обласного на тому, що вони мають вжити усіх заходів щодо підвищення енергоефективності у своєму регіоні, аби раціонально та ефективно використовувати енергетичні ресурси та досягти економічно доцільної ефективності використання існуючих паливно-енергетичних ресурсів.