27.09.2016 — 15:43

Відбулося чергове засідання Комісії з питань забезпечення житлом учасників АТО та членів сімей загиблих

Сьогодні під головуванням т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерія Олійника відбулося чергове засідання Комісії з питань забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих.

На засіданні були присутні голова Комісії, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Світлана Лукомська, члени Комісії, представники міських голів Хмельницького та Нетішина,  учасники  антитерористичної операції та члени їх сімей.

dsc_2277

Розпочинаючи засідання, Валерій Олійник повідомив присутнім, що згідно інформації, яка надійшла нещодавно, Кабінетом Міністрів готується постанова щодо зміни порядку купівлі житла для учасників АТО, що втратили функціональні можливості нижніх кінцівок. В разі її прийняття, кошти для придбання житла надходитимуть на особисті рахунки цих осіб, а не на рахунки Департаменту соцзахисту, як це відбувається зараз.

Члени Комісії заслухали інформацію щодо підготовки до купівлі житла для учасників АТО з м.Хмельницького, м.Нетішина та Полонського району. На розгляд учасників засідання було представлено пакети документів щодо обраних для купівлі квартир.

dsc_2273За результатами обговорення було визначено терміни здійснення комісійного огляду житла, що планується придбати. Як зазначила Світлана Лукомська, одразу ж після здійснення оглядів та надання Комісією позитивного висновку, Департамент соціального захисту населення зможе здійснити перерахування коштів.