27.09.2016 — 17:04

Засідання робочої групи щодо вивчення ситуації, яка склалася на ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та ТОВ «Хмельницький комбінат хлібопродуктів»

27 вересня, під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного, відбулося чергове засідання робочої групи щодо вивчення ситуації, яка склалася на підприємствах ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та ТОВ «Хмельницький комбінат хлібопродуктів».

img_4879

У засіданні взяли участь представники Громадської ради при облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.

У ході засідання обговорювалися питання щодо збереження майна ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та незаконної реалізації арештованого майна ТОВ «Хмельницький комбінат хлібопродуктів».

img_4878

Олег Вікторович акцентував увагу присутніх на необхідності об’єднання усіх зусиль для якнайшвидшого врегулювання існуючих проблем зазначених підприємств.

За результатами обговорення прийнято рішення про необхідність підготовки звернення до Міністерства юстиції України та Генеральної прокуратури України стосовно сприяння у вирішенні вкрай складних ситуацій, що склалися на підприємствах протягом останніх років.

img_4883