28.09.2016 — 17:57

Валерій Олійник провів прийом громадян у Новій Ушиці

Сьогодні із робочим візитом у Нову Ушицю завітав т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник. Посадовець прибув, щоб провести виїзний прийом громадян та поспілкуватися із жителями району про наболілі проблеми.

Всього до представника обласної влади звернулися 9 громадян.

dsc03662Зокрема, житель селища просив допомогти у відновленні посвідчення учасника ліквідатора аварії на ЧАЕС. Чоловік зазначив, що за відсутності посвідчення не може оформити пенсію, яка надається особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Пенсіонерка із с.Івашківці звернулася з проханням допомогти відремонтувати будинок, у якому вона проживає. Будинок перебуває в аварійному стані, і жінці немає де зимувати.

Жителька Нової Ушиці поскаржилася на недобросовісного сусіда, який незаконно викопав під її вікном вигрібну яму.

Сільський голова с.Вахнівці попросив посприяти у ремонті проблемної ділянки дороги до с. Пижівка, а також цікавився, чи може обласна влада посприяти у придбанні нового шкільного автобуса. Валерій Олійник відповів, що придбання нового автобуса можливе в рамках програми «Шкільний автобус», яка передбачає співфінансування із місцевого бюджету.

dsc03656

2 звернення стосувалось виділення матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, зокрема, і учаснику АТО. Ще два звернення надійшли від автомобільних перевізників з питань дотримання законодавства у сфері перевезення. Також на прийомі були порушені питання, що стосувались заміни лінії електропередач та електроопор у с.Пилипківці та отримання землі для ведення особистого селянського господарства.

На кожне звернення були надані роз’яснення. Підсумовуючи розмову із заявниками, Валерій Олійник зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його контролі і всі питання будуть розглянуті згідно з вимогами чинного законодавства.

 За матеріалами Новоушицької райдержадміністрації