28.09.2016 — 16:43

Олег Гуменний вислухав проблемні питання жителів Красилівщини

З метою забезпечення постійного зв’язку між державою та громадянином, поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення керівники облдержадміністрації постійно проводять виїзні прийоми, на які мешканці районів приходять за вирішенням своїх проблем.

Так, 28 вересня т. в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний провів виїзний прийом громадян на Красилівщині.

s55601162

Перше звернення надійшло від жителя м. Красилів – депутата міської ради з проханням допомогти у вирішенні питання щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та щодо забезпечення водопостачання на одній з вулиць м. Красилів, так як в криницях мешканців вулиці відсутня вода.

Далі до Олега Вікторовича звернулась мешканка м. Красилів з питанням щодо надання матеріальної допомоги, оскільки вона постраждала внаслідок пожежі, що сталась в її власній оселі.

Також до посадовця прийшли мешканці одного з гуртожитків м. Красилів з проханням допомогти у підключенні будинку до централізованої системи опалення (зазначимо: гуртожиток був відключений від тепломережі внаслідок боргу за теплопостачання).

Олег Вікторович уважно вислухав кожного заявника, надав відповіді та аргументовані роз’яснення з окремих питань щодо шляхів їх вирішення. Доручив відповідним структурним підрозділам, до компетенції яких належить розгляд піднятих проблем, вжити заходів щодо їх вирішення.