30.09.2016 — 14:26

Ізяславській центральній районній бібліотеці 90 років!

У рамках відзначення професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, 30 вересня, в Ізяславській центральній районній бібліотеці проведено святкову зустріч бібліотекарів всіх поколінь «Берегиня храму людського», присвячену Всеукраїнському дню бібліотек та 90-річчю центральної районної бібліотеки.

2

Привітати працівників та ветеранів бібліотечної справи району завітали представники райдержадміністрації, районної ради, сектору культури райдержадміністрації та директор районної бібліотеки Ірина Каваценко.

4

«Бібліотечні заклади району є зразком успішно організованої роботи в галузі культури. Ми бачимо всі переваги такої моделі її функціонування, нам є ким і чим пишатися, – йшлося у привітанні першого заступника голови райдержадміністрації Павла Ковальчука. – Ваші творчі проекти демонструються сьогодні не лише під час районних, а й обласних заходів. Приміщення бібліотек поступово оснащуються найсучаснішим обладнанням, приєднуються до мережі Інтернет, прагнуть відповідати запитам громади. Вважаю вашу самовіддану працю, щирий ентузіазм і прагнення зробити прекрасним навколишній світ – неоціненним досвідом! Районна влада завжди підтримуватиме вас у всіх ваших починаннях, допомагатиме розвивати галузь до вищих стандартів».

3

З нагоди професійного свята та ювілею колектив районної бібліотеки було нагороджено грамотою районної державної адміністрації та районної ради, а також грамотою Ізяславської міської ради.

Привітання під час заходу звучали і від вдячних читачів, користувачів бібліотек, активних і творчих ізяславчан, які тісно співпрацюють з бібліотеками. Усі бажали  бібліотекарям творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у такій благородній просвітницькій справі.

Зворушливі художні номери продемонстрували для учасників заходу   аматори сцени Ізяславської дитячої школи мистецтв.

5

За матеріалами Ізяславської РДА