30.09.2016 — 16:13

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

1-го жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а також вшановують ветеранів.

Це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, за чиїми плечима – нелегкі життєві дороги, які щедро посріблили сивиною скроні.

Тож напередодні цих днів, 30 вересня, у смт Чорний Острів відбулася зустріч з людьми похилого віку та ветеранами, що організована територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях, завітав перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Зелінський.

1475234247_img_1607

У своєму виступі посадовець висловив щиру повагу та глибоку вдячність ветеранам та всім людям поважного віку за високу громадянську свідомість, внесок у соціально-економічний розвиток рідного краю, за мудрість та гідний приклад молодому поколінню, а також побажав усім міцного здоров`я, щасливої долі, радості і миру.

Своїми душевними, зворушливими піснями радували присутніх “Козаки Прибужжя”, місцевий колектив “Чорноострівчанка” та інші артисти.

Також для людей поважного віку було організовано святковий стіл.

1475234260_img_1587

За матеріалами Хмельницької РДА