05.10.2016 — 10:30

Хмельницька команда посіла ІІІ місце у фіналі чемпіонату України з картингу

%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82У період з 30 вересня по 02 жовтня 2016 року у м. Київ на картодромі «Чайка» пройшов Фінал чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді.

У змаганнях взяли участь 14 команд із позашкільних навчальних закладів України.

Картинг – це динамічний, швидкісний і дуже захоплюючий вид спорту, спрямований на формування у дітей та підлітків техніко-технологічних знань, розширення їх політехнічного світогляду, конструкторської, експериментальної та винахідницької діяльності, реалізації здібностей, розвитку вмінь, навичок технічного моделювання та конструювання. Змагання з картингу дає можливість не тільки позмагатися, але й отримати справжні драйвові емоції, випробувати себе на «екстремальність», швидко здобути навички водіння в нестандартних умовах.

Програмою змагань передбачалася особиста першість у швидкісному маневруванні у шести класах картів: «Кадет», «Популярний-юнаки», «Популярний», «Піонер-Б», «Піонер-Н» та «Піонер Н-міні».

Серед представників команди Хмельницької області третє місце у класі картів «Популярний-юнаки» посів Сарапук Владислав, учень 8 класу Красилівського навчально-виховного комплексу «Гімназія та ЗОШ І ступеня» Хмельницької області.

Тож за результатами Фіналу чемпіонату України з картингу команда нашої області доповнила скарбничку перемог третім місцем загальнокомандного заліку.

Вітаємо юних картингістів та бажаємо подальших успіхів та почесних нагород!

%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%821