24.10.2016 — 09:45

У Городоцькому районі працювала робоча група облдержадміністрації

21 жовтня в районі працювала робоча група обласної державної адміністрації з метою вивчення окремих питань діяльності районної державної адміністрації.

Члени робочої групи, до складу якої увійшли працівники департаментів, управлінь та відділів облдержадміністрації, детально ознайомились з системою роботи Городоцької районної державної адміністрації, оцінили рівень надання послуг у ЦНАПі, перевірили роботу закладів торгівлі, зокрема, наявність у магазинах куточків з товарами від виробників, поспілкувались з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Підбиваючи підсумки, члени робочої групи, звернули увагу на окремі недоліки та окреслили певні напрямки роботи щодо покращення соціально-економічного розвитку району.

До прикладу, щодо посилення легалізації найманої праці, оптимізації малокомплектних шкіл, зміцнення соціального захисту, збільшення рівня заробітної плати у сфері пасажирських перевезень, тощо.

В цілому ж, метою візиту робочої групи на Городоччину є сприяння органам виконавчої влади у вирішенні важливих питань життєдіяльності територіальних громад.