27.10.2016 — 13:58

Працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства приймали вітання

Сьогодні, у переддень професійного свята кращі працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства приймали вітання.

Привітали служителів дороги т.в.о. першого заступника голови Олег Гуменний та начальник відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради Віктор Ніконішин.

%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%b9-009

“Транспортна галузь – надзвичайно важлива галузь, без якої сьогодні ми не можемо уявити сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини”, – зазначив Олег Вікторович під час вітальної промови.

Разом з тим, додав посадовець, нам ще багато потрібно попрацювати для вдосконалення даної галузі, зокрема, побороти таке явище як “нелегальні” перевізники, привести до європейських нормативних норм дорожнє господарство, автомобільні дороги, існує проблема оновлення транспортних засобів при надані послуг пасажирських перевезень.

Водночас, Олег Вікторович, відмітив і позитивні сторони в роботі галузі.

Так, посадовець висловив подяку працівникам Укрнтрансбезпеки, які спільно з патрульною поліцією, превентивною, фіскальною службою, представниками Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації ведуть роботу по виявленню”нелегальних” перевізників.

Не залишилися без уваги і працівники автомобільних доріг. Олег Вікторович відзначив вагому роботу вагового комплексу, де щоденно виявляються перевізники, які йдуть з перевищеною масою вантажу, а також працівників служби автомобільних доріг, які зробили все можливе для того, щоб Хмельниччина мала кращі дороги ніж у інших областях починаючи з приведення до відповідності обласних знаків, ремонту доріг до опорних шкіл та усіх інших запланованих робіт, на які були виділені кошти.

На завершення сказаного Олег Вікторович побажав усім міцного здоров’я, великого сімейного щастя, успіхів в подальшій праці.

“Нехай завжди дорога буде легкою, транспортні засоби надійними, а в дома завжди чекають рідні люди”, – додав він.

%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%b9-021

Кращим представникам автомобільного транспорту і дорожнього господарства були вручені Почесні грамоти та подяки обласної державної адміністрації.

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма.

%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%b9-015

%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%b9-023

%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%b9-027