31.12.2016 — 09:00

Дорогі подоляни! Щиро вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Для кожного з нас минулий рік був непростим. Ми продовжуємо боротьбу на полі бою з російським агресором, на жаль, втрачаємо кращих синів України.

Сьогодні хочу вклонитись усім подолянам, які в окопах, зі зброєю в руках зустрічають свята, боронять наш спокій. Вклоняюсь волонтерам, кожній подільській родині, що докладають максимум зусиль аби наблизити довгоочікуваний мир!

Тут, на землі нашого мирного Поділля, завдяки згуртованості та спільним зусиллям вдалося не лише вистояти в цей складний час, але й зробити свій внесок у  захист та розбудову України.

Хмельниччина стала лідером у проведенні реформи децентралізації. Значну кількість повноважень держава передала органам місцевого самоврядування. Докорінно змінений механізм формування місцевих бюджетів, що дозволило значно збільшити кошти міст, сіл та селищ.

Цього року хлібороби Хмельниччини зібрали рекордний врожай зернових. За рівнем урожайності наша область посідає 2-ге місце в Україні.

Реалізуються  інвестиційні проекти в Теофіполі, Старокостянтинові, в Старосинявському районі, що дало змогу створити нові робочі місця. Працюють регіональні Програми енергоефективності, налагодження джерел отримання альтернативної енергії. Втілюються в життя соціальні проекти.

Ці справи неможливі без участі кожного з вас. Я дякую всім за небайдужість і активну громадянську позицію.

Наступний рік ставить перед нами нові завдання і я вірю, що ми всі разом, всією громадою Хмельниччини успішно впораємося   з ними!

Дорогі подоляни!

Нехай новий рік увійде до кожного дому, в кожну родину миром, щастям, радістю!

Нехай здійсняться заповітні мрії, добрі бажання!

Нехай праця приносить успіх і достаток! Щоб взаєморозуміння, повага, добро панували у нашому суспільстві!

Божого вам Благословення, веселих Різдвяних свят та  щасливого нового року!

Слава Україні!

 

З повагою,

голова обласної

державної адміністрації                                             Олександр Корнійчук