12.01.2017 — 16:25

Увага! Погіршення погодних умов!

Переміщення активних атмосферних фронтів та надходження теплої повітряної маси із Західної Європи, в другій половині дня 13 січня та протягом доби 14 січня спричинять погіршення погодних умов: мокрий сніг з дощем, вранці та вдень 14 січня місцями сильні опади, поривчастий вітер, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. Температура повітря підвищиться до 3 градусів морозу – 2 градусів тепла.

За таких несприятливих погодних умов Служба автомобільних доріг звертається до водіїв бути уважними та обережними, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху!

Зважайте, будь ласка, на обмеження швидкісних режимів, на які вказують попереджувальні знаки зимової тематики, яких, на замовлення Служби автодоріг, по всій дорожній мережі Хмельниччини було встановлено майже 1200 комплектів.

Ожеледь на дорожньому покритті неможливо ліквідувати за лічені хвилини, адже потрібний час на обробку покриття піщано-соляними сумішами, час на те, щоб ця суміш спрацювала, тому Ваша безпека – це перш за все дотримання вимог та правил водіння на слизькій зимовій дорозі!

Пам’ятайте, що причиною переважної більшості дорожньо-транспортних пригод є недотримання правил дорожнього руху, в першу чергу, перевищення водіями дозволеної швидкості, неуважність та необережність за кермом.