23.01.2017 — 10:54

В області пройшли змагання з дзюдо

20-21 січня у Хмельницькому фізкультурно – оздоровчому комплексі «Новатор» відбувся відкритий чемпіонат області  серед юнаків та дівчат та  дитячий турнір з дзюдо.

На татамі зібралось близько 200 юних дзюдоїстів з Хмельницького, Камянця-Подільського, Нетішина, Деражні, Дунаївців, Славути, а також спортсмени з Києва, Черкаської області, Волині, Вінниччини та Буковини.

На церемонію відкриття турніру  завітали т.в.о. начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Клімов, віце-президент ХОФД, директор спортивного клубу дзюдо “Новатор” Юрій Жижанов, провідні тренери області.

Відкриваючи змагання, Володимир Клімов зазначив, що розвиток та підтримка спорту в області є одним з важливих напрямків роботи обласної влади, адже тільки так можна зростити здорове покоління українців. Також посадовець побажав спортсменам нових спортивних звершень на славу рідного краю.

Юні спортсмени демонстрували яскраву, динамічну боротьбу, силу волі та технічну підготовку. Завдяки роботі тренерського колективу, членів Хмельницької обласної федерації дзюдо та підтримки керівництва управління молоді та спорту облдержадміністрації дзюдоїсти Хмельниччини прославляють наш край не тільки в Україні. а і за її межами.

У командному заліку :

 1 місце  м. Хмельницький

2 місце м. Дунаївці

3 місце м. Камянець-Подільський

За матеріалами управління молоді та спорту ОДА