31.01.2017 — 12:11

Райони звітують про зроблене у минулому році та плани на 2017 рік

31 січня розпочалися співбесіди з головами районних державних адміністрацій, міськими (міст обласного значення) головами, головами об’єднаних територіальних громад з питань збалансування бюджетів, дотримання вимог законодавства щодо мінімальної заробітної плати, заходів з підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери та соціально-економічного розвитку територій на 2017 рік.

Заслуховування проводять заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, заступник голови Валерій Олійник, т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, представники  пенсійного фонду, податкової служби та окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Сьогодні звітують голови Волочиського, Полонського, Городоцького, Дунаєвецького, Новоушицького та Летичівського районів.

На початку наради Володимир Кальніченко зауважив, що необхідно першочергово звернути увагу на проблемні питання районів. Зокрема, керівники повинні взяти на особистий контроль виконання місцевих бюджетів, дотримання законодавства щодо єдиних соціальних внесків та податків, рівня заробітної плати та зайнятості населення, підвищення енергоефективності, модернізації та вдосконаленні освітянської галузі тощо.

“Наше завдання з вами вказати районам та містам обласного значення на явні прогалини та недопрацювання в роботі, спрямованій на покращення соціально-економічного розвитку певного регіону, і разом з тим, віднайти та розглянути шляхи вирішення проблемних питань аби покращити вищевказані показники, які вплинуть на розвиток територій у 2017 році”, – додав Володимир Ілліч.