03.02.2017 — 16:57

“Восьме чудо світу” можна побачити в обласному художньому музеї

У Хмельницькому обласному художньому музеї відбулося відкриття унікальної виставки мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна “Восьме чудо світу”.



На виставці представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських! Філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людському волосі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів у світі!

Кожна мікромініатюра — це “ноу-хау”, так як створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.



На виставці також були представлені книги автора — тритомник віршів — “Апофеоз любові”, “Апофеоз мудрості” і “Апофеоз життя”. Автор вважає, що тільки наповнюючи душі і серця людей любов’ю, світлом і добром можна змінити світ на краще.
Виставка діятиме до 2 квітня.