05.02.2016 — 10:42

Проведено попередній конкурсний відбір інвестиційних проектів Хмельниччини

IMG_06094 лютого вдруге відбулося засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк, заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, голова обласної ради Михайло Загородний, начальник управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації Віра Бригадир та члени комісії.

Присутніми обговорено попередній перелік інвестиційних проектів, які будуть надані на розгляд Міжвідомчої комісії з оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, створеної при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

До вищезазначеного переліку увійшло 32 об’єкти, серед яких члени комісії визнали, зокрема:

  1. Музичне училище в комплексі з музичною школою у м. Хмельницький.
  2. Адмінбудинок у смт. Ямпіль Білогірського району.
  3. Хірургічний комплекс Волочиської . центральної районної лікарні.
  4. Лікувальний корпус та харчблок у м. Городок.
  5. Поліклініка Ізяславської центральної районної .лікарні.
  6. Нежитлова будівля під амбулаторію загальної практики сімейної медицини у с. Новоселиця Полонського району.
  7. Теофіпольська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.
  8. Легкоатлетичне ядро на спортивному комплексі «Поділля» ДЮСШ № 1 у м. Хмельницький.
  9. Створення підрозділу місцевої пожежної охорони для забезпечення доступності послуг у сфері надання пожежної допомоги на території сільських населених пунктів новостворенних Китайгородської, Колибаївської, Понінківської, Лісовогринівецької та Розсошанської об’єднаних територіальних громад.
  10. Створення умов для належного функціонування комунального підприємства “Шляхрембуд” у Віньковецькому районі, як однієї із форм співробітництва територіальних громад та ряд інших проектів.

Остаточний перелік програм та проектів регіонального розвитку буде затверджений на наступному засідані.IMG_0604

 

 

 

 

 

 

 

І. Коханець