17.02.2017 — 15:44

У Полонському районі привітали «Матір – героїню»

Найвище покликання жінки – материнство. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину — непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п`ять і більше дітей!

Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» жительці Полонського району.

Так, 17 лютого 2017 року в урочистій обстановці заступник голови районної державної адміністрації Олександр Вощатинський вручив державну нагороду  та посвідчення «Мати – героїня» жительці с. Микулин Полонського району, матері п’яти дітей – Демчук Світлані Олександрівні.

Олександр Олександрович у своєму виступі наголосив, що посвідчення “Мати-героїня” – це перш за все державне визнання материнської самовідданості, наполегливої і надважкої праці, яку матері  вкладають у своїх дітей. Бути матір’ю – це велика радість.. Він побажав  Світлані Олександрівні    міцного здоров’я, Божого благословення її багатодітній родині, висловив впевненість, що всі ми разом  зможемо збудувати міцну, квітучу і заможну державу, якою буде гордитися кожен українець.

За матеріалами Полонської РДА