05.02.2016 — 16:36

До уваги громадськості! У неділю, 07 лютого очільником УГКЦ архиєпископом Святославом (Шевчуком) заплановано офіційне проголошення Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ. Захід розпочнеться о 12:00 год. з урочистої архиєрейської літургії в катедральному храмі “Різдва Пресвятої Богородиці” УГКЦ м. Хмельницький (вул. Зарічанська, 10/3), яку очолить архиєпископ Святослав (Шевчук).

У неділю, 07 лютого  очільником УГКЦ архиєпископом Святославом (Шевчуком) заплановано офіційне проголошення Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ. Захід розпочнеться о 12:00 год. з урочистої архиєрейської літургії в катедральному храмі “Різдва Пресвятої Богородиці” УГКЦ м. Хмельницький (вул. Зарічанська, 10/3), яку очолить архиєпископ Святослав (Шевчук).

Організатором заходу є керівник Хмельницького деканату УГКЦ отець Іван Данкевич.

У заходах очікується участь Апостольського нунція в Україні архиєпископа РКЦ Клаудіо Гуджеротті, до 16 архиєреїв УГКЦ, до однієї тисячі осіб з числа священнослужителів та вірян Хмельницького і Кам’янець-Подільського деканатів УГКЦ, керівників Хмельницької облдержадміністрації, Хмельницької обласної ради та Хмельницького міськвиконкому.