22.02.2017 — 11:25

Міжнародна акція “Тризуб – це Україна“

В зв’язку з останніми подіями в світі, постала гостра проблема у відсутності ідентифікації українських національних символів за кордоном. Через недостатню поінформованість світової спільноти про національну символіку України, виникла проблема ототожнення традиційних українських національних символів з символами ультраправих рухів.  Такий стан речей дозволяє окремим політичним та громадським силам за кордоном використовувати українську символіку в цілях негативної пропаганди, що в свою чергу призводить до  дезінформації громадськості за кордоном про поточний стан справ в Україні.

З цього приводу оголошується флеш-моб “Тризуб це Україна“ (“Trident is Ukraine“), учасником якого може стати кожен, хто підтримує Україну. Основною метою флеш-мобу є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.

Акцію організовують Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій та міжфракційне депутатське об’єднання “Співпраця: Україна-Діаспора“.

Приєднуйтесь до акції наступним чином:

1) Роздрукуйте плакат з гаслом акції “Тризуб це Україна“ або “Trident is Ukraine“ та зробіть горизонтальне фото.

2) Фото розмістіть на офіційній сторінці акції www.facebook.com/events/234505363677566/ та на своїх сторінках у соціальних мережах обов’язково вказавши хештеґ #ТризубцеУкраїна #TridentisUkraine і місто та країну, де зроблено фото.

нпр: Волноваха, Україна #ТризубцеУкраїна або Toronto, Canada #TridentisUkraine.

3) Також можна відправити фотоґрафії де одна особа або група осіб одягнуті в український національний одяг, одяг з принтом тризуба, або  фото на якому учаники сформують форму тризуба. Креативність за кожним з вас.

4)  В соціальних мережах відмітити декілька своїх друзів та передати їм естафету.

5) Фото гарної якості (для друку) надіслати на електронку [email protected]

 Плакати завантажити за наступним посиланням:

https://www.dropbox.com/sh/6zvjc3c46jxov44/AAADt76UJRUXrTwyolO6Rp8qa?dl=0

Кінцем серпня 2017 р. в м.Дніпро під час проведення Форуму української молоді діаспори “Дніпро 2017“ планується фото-виставка найкращих та найцікавіших фотографій.

 

 

Дмитро Лекарцев

Перший заступник президента СКУМО