28.02.2017 — 16:25

Обласна інформаційно-практична конференція «Всеукраїнська електронна платформа UP.me – нова система взаємодії між державою, бізнесом і суспільством»

2 березня 2017 року у м. Хмельницькому, за ініціативи Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України та при підтримці Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницької торгово-промислової палати, відбудеться унікальна подія державного рівня – обласна інформаційно-практична конференція «Всеукраїнська електронна платформа UP.me – нова система взаємодії між державою, бізнесом і суспільством».

Мета конференції – презентувати переваги єдиної національної електронної платформи для взаємодії держави, бізнесу та суспільства.

В рамках Конференції пройдуть виступи та дискусії за участю очільників області, представників місцевої влади, керівників громадських організацій, науковців, керівників вищих навчальних закладів, представників бізнесу.

Питання до розгляду:

  1. Основні світові тенденції розвитку цифрових технологій. Роль та місце єдиних, національних електронних платформ в світі.
  2. Роль та місце державних структур, бізнесу, навчальних та наукових закладів, громадських організацій та профспілкових об’єднань у формуванні та розвитку Всеукраїнської електронної платформи UP.me.
  3. Всеукраїнська електронна платформа UP.me – ефективний інструмент для розвитку вітчизняного малого і середнього підприємництва.
  4. Першочергові заходи щодо впровадження Всеукраїнської електронної платформи UP.me в регіоні.

Участь у конференції безкоштовна.

Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1.

Час роботи конференції: з 10-00 до 13-30.

Додаткова інформація та попередня акредитація представників ЗМІ за тел.:

+38 067 827 35 05.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що попередня акредитація представників ЗМІ проводиться до «01» березня 2016 року, включно.

Будемо раді бачити Вас серед учасників конференції!