09.03.2017 — 10:05

Голови ОТГ Хмельниччини переймали досвід реалізації проектів в громадах Чернівецької області

6 лютого майже 30 керівників та представників об’єднаних територіальних громад Хмельницької області та структурних підрозділів облдержадміністрації взяли участь у навчальній поїздці з метою ознайомлення з кращими практиками реалізації проектів в громадах Чернівецької області.

Захід відбувся за ініціативи Хмельницького та Чернівецького центрів розвитку місцевого самоврядування за підтримки програми U-LEAD з Європою ”Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку”.

Про можливості залучення міжнародної технічної допомоги, грантів, інвестицій та особливості написання проектів хмельничанам розповіли голови Глибоцької, Великокучурівської, Вашковецької, Новодністровської об’єднаних громад Чернівецької області. Учасники ознайомились з результатами впровадження різних проектів, таких як реконструкція ЦНАПів, організація роботи Центру первинної медико-санітарної допомоги, облаштування сільської амбулаторії сімейної медицини. Цікавим був досвід реалізації проектів міжнародної технічної допомоги Глибоцьким ліцеєм.

За матеріалами управління регіонального розвитку та будівництва ОДА