13.03.2017 — 14:43

Для працівників Кам’янець-Подільської райдержадміністрації проведено семінар щодо порядку державної реєстрації нормативно-правових актів

13 березня управлінням реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області проведено семінар для працівників Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації щодо порядку державної реєстрації нормативно-правових актів.

Провідний спеціаліст відділу реєстрації нормативно-правових актів Аліна Корчева звернула увагу присутніх на термін подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію; на термін надання переліків актів, прийнятих протягом місяця; на необхідність здійснювати особисто суб’єктом нормотворення перегляду власних нормативно-правових актів, які зареєстровані в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області.

Аліна Віталіївна розповіла, що протягом 2016 року управлінням було зареєстровано 5 нормативно-правових актів, що надійшли з Кам’янець-Подільської райдержадміністрації. Під час їх перевірки порушень щодо оформлення не виявлено. Приємним залишається і той факт, що перелік документів завжди надсилається райдержадміністрацією вчасно в Головне територіальне управління юстиції.

Також начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Зоряна Давидчук подарувала колективу адміністрації примірники юридичної літератури.

Працівники райдержадміністрації  мали змогу поставити питання та отримати вичерпні відповіді щодо порядку проведення державної реєстрації нормативно-правових актів.

За матеріалами Кам’янець-Подільської райдержадміністрації