21.03.2017 — 09:31

Самбісти міста-супутника Хмельницької АЕС – призери Кубка України

 

На Кубку України зі спортивного та бойового самбо, який проходив цими вихідними в Луцьку, нетішинські спортсмени завоювали золоту та срібну нагороди. Загалом, турнір зібрав дві сотні спортсменів із двадцяти регіонів країни. У фінальному двобої вагової категорії до 74 кілограм першу та другу сходинку зі спортивного самбо поділили між собою давні суперники із міста атомників Дмитро Бабійчук та Олександр Брус.

Ці змагання – один із головних етапів відбору до національної збірної, яка у травні поточного року виступатиме на чемпіонаті Європи, до складу якої увійшли обидва спортсмени з міста-супутника Хмельницької АЕС.

Варто зауважити, що нетішинська школа самбо виховала не одне покоління спортсменів національного та міжнародного рівня, які сьогодні працюють тренерами і продовжують передавати досвід юному поколінню. Дмитро Бабійчук також відноситься до цієї когорти.

Переможець Всесвітніх ігор єдиноборств-2013 і чемпіон світу-2011 Іван Васильчук, окрім тренерської діяльності, ділиться досвідом у проведенні коронних прийомів на своєму каналі в Youtube «Сила партеру».

Довідково:

Хмельницька АЕС дбає про фізичне здоров’я своїх працівників. Спорткомплекс Хмельницької АЕС і Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа входять до складу первинної профспілкової організації станції.

У спортивному комплексі ВП ХАЕС персонал має можливість відвідувати басейн, секції настільного тенісу, баскетболу, волейболу, футболу, гандболу, боротьби, фехтування та ін.

Активно діє Нетішинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, де діє десять відділень, які готують підростаючу зміну для олімпійських видів спорту – боксу, волейболу, гандболу, боротьби самбо та дзюдо, кікбоксінгу, легкої атлетики, плавання, фехтування і футболу.

Спортивні майданчики та споруди міста завжди готові до проведення змагань найвищого рівня.

Поєднання зусиль профспілкового комітету ХАЕС, колективу СК «Енергетик», колективу КДЮСШ ППО ХАЕС дає можливість досягати видатних