22.03.2017 — 10:46

Наші велосипедистки з команди EURO OIL GROUP – другі на чемпіонаті України

З 15 по 20 березня в Ужгороді пройшов відкритий весняний чемпіонат України  з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед чоловіків і жінок, юніорів та юніорок. Хмельницьку область представили 11 спортсменів, ДЮСШ УО – Дитячу юнацьку спортивну школу управління освіти представило 8 спортсменів з команди EURO OIL GROUP.

Потужні українські спортсмени з’їхалися з усієї України, аби відзначити сильніших, велосипедисти демонстрували високий рівень підготовки.

Багатоденна гонка складалася з 4 етапів: індивідуальної гонки на час та трьох  групових гонок. За умов сильного вітру та дощу пройшов найважчий етап групової гонки в юніорів 110 кілометрів та 66 в юніорок .

Команда ДЮСШ УО EURO OIL GROUP юніори Хмельницької області брала участь в першому турі  багатоденної гонки 8-12 березня, де посіли 6 місце. На 2 турі хлопці зібралися і закінчили гонку четвертими. За підсумками виснажливих, але захоплюючих перегонів двох турів четверте місце посіла команда Хмельницької області  EURO OIL GROUP  у складі юніорів Володимир Гарматюк, Ян Терещенко, Єгор Малик і Андрій Лисюк. Кращим на 2 турі з юніорів був Ян Терещенко, він закінчив  гонку одинадцятим.

 Жіночу стать Хмельницької області представили 4 спортсменки EURO OIL GROU. Так, у перший день змагань в  індивідуальній гонці на час наша Хмельничанка  Гусельникова Еліна показала  третій  результат в індивідуальній гонці на 4,2 кілометрів, вона проїхала цю дистанцію з результатом 7 хв 00 сек.

Наступних три дні проходили групові гонки, за підсумками чотирьох етапів  другого туру в кращу десятку потрапили  Гусельнкова Еліна, вона закінчила цю багатоденну  гонку  четвертою .

За нею 5 місце Калашник Анастасія, та сьоме місце Ярошенко Вікторія.

По сумі 2 турів чемпіонату України  наші дівчата потрапили в дев’ятку найкращих юніорок України, Гусельникова Еліна закінчила гонку четвертою, п’ятою була Калашник Анастасія та шостою Ярошенко Вікторія.

У командному заліку в 2 турі   наші хмельничанки в складі  Гусельникова Еліна, Ярошенко Вікторія  і Калашник Анастасія показали друге місце .

І за підсумками 2 турів наша Хмельницька команда юніорок ДЮСШ УО EURO OIL GROUP показала другий результат.

Готували наших спортсменів до змагань тренери Кондрут Вікторія, Кондрут Віталій та Довгопола Тамара Іванівна.

Бажаємо нашим  спортсменам і надалі здобувати високі сходинки п’єдисталу.