22.03.2017 — 16:26

Олександр Корнійчук привітав працівників Служби безпеки України з професійним святом

25 березня в нашій державі своє професійне свято відзначають працівники Служби  безпеки України.

За 25 років незалежності нашої Батьківщини органи Служби безпеки пройшли непростий шлях. Їх роль та значення у захисті інтересів України, в забезпеченні мирного життя українського народу мають винятково важливе значення. Протидія російській агресії  на передовій і в тилу, боротьба з тероризмом та сепаратизмом, запобігання і припинення екстремізму,  боротьба з  корупцією, інформаційна безпека вимагають від вас високого патріотизму, глибоких знань, рішучих дій, вірності обраній справі.

Президент України Петро Порошенко наголошує, що завдяки перетворенням, ефективному очищенню від представників іноземних розвідок, Служба безпеки  має такий же високий рівень довіри, як і до української армії. За цю довіру велику ціну кров’ю і життям заплатили працівники Служби.

Сьогодні в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Старицького відбулося урочисте засідання, присвячене відзначенню Дня Служби безпеки України. На захід завітали голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук, голова обласної ради Михайло Загородний, керівники силових структур.

Олександр Корнійчук, вітаючи працівників СБУ зі святом, зазначив, що діяльність Управління Служби безпеки України на території Хмельницької області високо оцінюється подолянами і дає відчуття захищеності  кожному жителю. Лише за останній час завдяки їх професійним діям ліквідовано мережу виготовлення і торгівлі наркотиками, припинено незаконну діяльність, викрито хабарництво в органах влади, затримано банду рекетирів.

“Ви — опора державності, гарант її безпеки, захисники прав і свобод українських громадян. Люди вам вірять і сподіваються на вас. Честь і слава тим працівникам Служби безпеки, хто зустрічає цей день на передньому краї збройного опору агресору,” – сказав Олександр Олександрович.

Очільник області привітав усіх  із 25-ою річницею створення Служби безпеки України та з нагоди свята і за вагомий особистий внесок у зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов’язку вручив кращим  офіцерам Почесні грамоти облдержадміністрації та цінні подарунки.