27.03.2017 — 17:24

Проведено виїзну колегію Департаменту агропромислового розвитку по підсумках роботи агропромислового комплексу області за 2016 рік

На базі ТзОВ «Святець» с. Святець та ФГ «Кунчанський» с. Кунча проведено нараду-семінар з питань комплексу весняно-польових робіт у 2017 році та виїзну колегію Департаменту агропромислового розвитку по підсумках роботи агропромислового комплексу області за 2016 рік.

В колегії взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Вадима Конончук, директор інституту кормів та сільського господарства «Поділля» НААН Олександр Корнійчук, сільгосптоваровиробники району, представники виробників сільськогосподарської техніки та біопрепаратів Республіки Білорусь, заступники голів райдержадміністрацій, начальники управлінь АПР райдержадміністрацій.

В ході наради відбувся обмін досвідом та оцінка ефективності впровадження нових технологій по вирощуванню сільськогосподарських культур, ознайомлення зі сходами зернових культур на полях ФГ «Кунчанський», які засівалися при допомозі сучасних сівалок.

На базі ТзОВ «Святець» с. Святець було продемонстровано роботу сівалки фірми «Берестье», виготовлену в   республіці Білорусь. Присутні високо оцінили показники роботи сільськогосподарської техніки.

В ході виїзної колегії Департаменту агропромислового розвитку по підсумках роботи агропромислового комплексу області за 2016 рік директор Департаменту Вадим Конончук проаналізував роботу підпорядкованих підрозділів по всіх показниках роботи.   Заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко відмітив позитивні здобутки в роботі та наголосив на необхідності покращення роботи по окремих напрямках діяльності в сфері агропромислового комплексу.

За матеріалами Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації