27.03.2017 — 15:24

Юна наукова еліта Хмельниччини на шляху до нових вершин!

24 березня 2017 року розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Першими естафету змагання прийняли юні науковці відділень математики, економіки, фізики та астрономії. До міста Києва прибули понад 180 учасників з усієї України.

Привітати юних дослідників із важливою подією в їхньому житті прийшли провідні науковці

Три дні тривав науковий марафон, в якому змагалися учні з усієї України. Хмельницьку область представляли 7 учасників, по двоє учнів у відділеннях математики, фізики та астрономії та  троє учнів у відділенні економіки.

Привітаємо з перемогою:

Островського Захара, учня 11 класу Хмельницької гімназії №1 імені  В. Красицького, секція “Експериментальна фізика”- ІІ місце.

Залевського Сергія, учня 11 класу Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами імені Артема Мазура, секція “Економічна теорія та історія економічної думки”- ІІІ місце.

Варто зазначити, що члени журі Всеукраїнського конкурсу-захисту відділення фізики та астрономії високо (85,55 балів) оцінили роботу учасниці секції “Теоретична фізика” Андрушко Анастасії, учениці 11 класу Хмельницької гімназії №2, але на жаль, учасниця не увійшла у 50 відсотків переможців від загальної кількості учасників у секції.

У підсумку юні дослідники показали гарні результати. В загальному кошику області 2 призових місця (одне друге та одне третє місце).

Переможці були нагороджені грошовими презентами.

Юні науковці! Усім вам – слова щирої вдячності та здійснення мрій!

 За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді