30.03.2017 — 17:10

У Старокостянтинові відкрився новий сервісний центр МВС

Сьогодні у м. Старокостянтинові голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук,  начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Олександр Семенишин та міський голова  Микола Мельничук взяли участь у відкритті нового сервісного центру МВС, який замінить колишній МРЕВ. Знайомив присутніх із можливостями центру керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Зокрема, він розповів, що у центрі працює електронна черга, планшети для оцінки якості обслуговування, камери відеоспостереження. “Оновлення центрів відбувається по всій області. Ми намагаємося зробити державний сервіс скрізь зручним та комфортним” — зазначив Владислав Криклій .

Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно громадянам надаватимуться адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів, а також інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займе близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

Вітаючи земляків із такою важливою подією, як відкриття сервісного центру МВС, Олександр Корнійчук зазначив: “Ми сьогодні тут бачимо реальну децентралізацію. Ми бачимо, що реформи, які ми проводимо, дійсно працюють”.

Олександр Олександрович побажав працівникам центру плідної праці та, користуючись нагодою, вручив Почесні грамоти  облдержадміністрації за сумлінну працю та активну безпосередню участь у підготовці і відкритті сервісного центру начальнику територіального сервісного центру №6844 “М.Старокостянтинів” регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області Юрію Перепелиці та в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області Сергію Нагорному.

Усі присутні мали можливість оглянути приміщення центру, ознайомитись із переліком послуг, а також ознайомитись із мобільним сервісним центром МВС, який надаватиме послуги із заміни посвідчення водія та реєстрації авто на місцях, де немає стаціонарних центрів. Завдяки йому послуги будуть доступні не лише мешканцям Старокостянтинова, а й інших населених пунктів області. За участю представників влади будуть розроблені графіки роботи цього мобільного центру, про що населення буде заздалегідь повідомлятися. Таким чином мешканці області отримають доступ до послуг сервісного центру безпосередньо в своєму населеному пункті. До того ж,  при необхідності обладнання з автомобіля може бути швидко змонтоване у будь-якому придатному приміщенні, і послуги будуть надаватися навіть у випадку несприятливих погодних умов.

Владислав Криклій зазначив, що це вже 16 новий сервісний центр в Україні, а протягом року такі центри з’являться по всій країні. Зокрема, ще 4 таких сервісних центри заплановано відкрити на Хмельниччині:  в обласному центрі, Кам’янці-Подільському, Дунаївцях та Шепетівці.

Довідково. Новий сервісний центр МВС у Старокостянтинові працює за адресою вул. Чайковського, 1 «А». Громадян тут обслуговуватимуть з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Прочитати доступно викладену інформацію можна на сайті hsc.gov.ua та подивитись на YouTube-каналі відео-інструкції щодо отримання послуг.