05.04.2017 — 10:14

Шепетівський район долучився до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»

Приємно, коли до створення нового насадження долучається якомога більше людей, бо це відчутна допомога лісівникам. До того ж, особиста участь громадян у створенні лісів сприяє вихованню шанобливого ставлення до природи.

4 квітня до посадки зелених насаджень долучилися керівники та працівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Шепетівського району. Голова районної державної адміністрації Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук та депутати ради взяли участь в акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». В рамках заходу на площі 0,5 га було посаджено лісову культуру дуба звичайного на території Климентовицького лісництва.

Безпосередньо перед посадкою працівники ДП «Шепетівський лісгосп» провели короткий інструктаж та роз’яснили особливості технології посадки лісу під меч Колесова. Директор підприємства Володимир Сасюк наголосив на важливості відтворення лісових насаджень та подякував присутнім за сприяння та підтримку в проведенні даної акції.

Довідково:

В рамках акції планується посадити 140 га лісових культур. Вже засаджено 100 га лісових зрубів. Разом з лісівниками трудилися представники громадськості, школярі, журналісти.

За матеріалами Шепетівської РДА