07.04.2017 — 16:31

Олександр Корнійчук в рамках робочого візиту відвідав Білогірський та Теофіпольський райони

Під час перебування у районах, голова адміністрації провів особистий виїзний прийом громадян, аби особисто почути нагальні життєві проблеми жителів районів та вирішити їх на місці.

Розпочався виїзний прийом громадян у Білогірського району. Жителями якого було піднято низку питань, зокрема, щодо ремонту доріг, відновлення руху рейсового автобусу по маршруту Хмельницький – Гулівці, сприяння у проведенні в с. Квітневе швидкісного Інтернету, а також про виділення коштів на завершення будівництва школи в с. Залужжя.

На всі питання Олександр Олександрович дав змістовні відповіді та роз’яснення.

Також очільник області спільно з керівництвом району відвідав село Залужжя, де побував у місцевій загальноосвітній школі та оглянув незавершене будівництво нового приміщення навчального закладу.

«Добудова даної школи дозволить вирішити проблему надання якісної освіти не тільки в Залужжі, а й в ряді навколишніх сіл, – зазначив під час розмови Роман Муляр, – оскільки приміщення в яких зараз розміщена школа є неспроможними прийняти велику кількість учнів».  Зі свого боку  Олександр Олександрович пообіцяв сприяти у вирішенні даного питання.

Крім того, голова адміністрації провів особистий виїзний прийом громадян у Теофіпольському районі.

Проблеми, які порушували жителі району стосувалися виділення земельної ділянки під будівництво торговельної споруди для інваліда ІІІ групи; надання матеріальної допомоги на лікування; виділення житла учаснику АТО; незгоди громадянки з призначеною пенсією та надання їй матеріальної допомоги на лікування; забруднення навколишнього середовища фабрикою ПП «Аслан-Текстиль» (колективне звернення); зарахування пенсійного страхового стажу працівникам колишнього  ВАТ «Сільгосптехніка»; правомірності використання Теофіпольського водосховища ПАТ «Теофіпольський цукровий завод»; виділення житла для громадянки з дитиною у містечку цукровиків смт. Теофіполь; щодо неправомірності використання піщаного кар’єру та інше.

В ході конструктивного діалогу звернення розглядалися і вирішувалися на місці, а питання, які потребують більш детального вивчення та опрацювання, передані на розгляд відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації, службам району та області для вирішення.

Олександр Олександрович зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті згідно норм чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.