07.04.2017 — 16:54

Проведено нараду з керівниками промислових підприємств області щодо обговорення підготовчих заходів для проведення конкурсу «Кращий за професією»

07 квітня під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулася нарада з питань організації та проведення конкурсу “Кращий за професією”. До участі у нараді були запрошені керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації,  голова Хмельницького союзу промисловців і підприємців Іван Дунець,  керівники найпотужніших машинобудівних підприємств області.

Розпочинаючи засідання, Олег Гуменний акцентував увагу присутніх на необхідності популяризації робітничих професій серед молоді Хмельниччини, задля збереження на теренах області та недопущення виїзду за кордон кваліфікованих робітничих кадрів.

У ході наради присутні обговорили низку питань пов’язаних з форматом організації заходу, місцем проведення, визначенням шляхів залучення максимально великої аудиторії зацікавлених осіб та інші організаційні питання.

Також учасники засідання висловили думку щодо створення робочої групи з питань організації та проведення конкурсу “Кращий за професією” при облдержадміністрації, яка в подальшому узгоджено працюватиме над створенням програми проведення конкурсу.