12.04.2017 — 10:41

Відкриття туристичного сезону в Кам’янці: багато спорту і ще більше активного дозвілля

Саме так – рухливо, азартно та з розвагами пройде у квітні відкриття туристичного сезону. Адже програма цьогорічних заходів об’єднана назвою «Кам’янець активний, Кам’янець спортивний». Оскільки наше місто популяризує моду на здоровий спосіб життя, різні види активного відпочинку, має відповідний ресурсний потенціал і гарантує яскраві емоції всім, хто має бажання випробувати свої сили в екстремальному спорті, акцент на цьогорічний турсезон буде зроблено на спортивній і туристичній активності.

                                                           21 квітня

13.00  – відкриття Другого триденного Кам’янець-Подільського медіа-форуму. Спікери з Одеси, Києва, Львова, Рівного навчатимуть журналістів як правильно працювати в умовах сьогодення, як проводити журналістські розслідування та даватимуть практичні завдання (сесійна зала міської ради)

                                                       22 квітня

09.00старт учасників I-го Всеукраїнського туратлону (Алея закоханих, дендропарк, Каньйон річки Смотрич)

Змагання поєднають біг пересічною місцевістю, підйом та спуск скелями каньйону, сплав річкою Смотрич і велопробіг. Загальна довжина маршруту – 5 км.

14.00 – Фіксація рекорду України “Найбільша кількість людей, що стрибають на скакалках одночасно” (міський стадіон імені Тонкочеєва)

16.00 – офіційне відкриття туристичного сезону (площа Польський ринок)

18.30 – танцювальний флеш-моб від Амадора Лопеса

 

                                           23 квітня

09.00 старт марафону з Кам’янця до Хотина (Старий замок)

Всі, хто готовий до великих дистанцій, зможе долучитися до цієї спортивної події. Маршрут забігу – Кам’янець-Подільський-Хотин – довжиною в 21,95 км.

11.00   Фіксація рекорду України «Найбільша кількість людей, які одночасно займаються йогою» (ТК Старобульварний)