13.04.2017 — 17:34

В Хмельницькому відкрилася виставка робіт студентів-архітекторів

10 квітня у виставковій залі Хмельницької торгово-промислової палати відкрилася виставка  робіт студентів-архітекторів Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури і дизайну з метою популяризації професії архітектора.

На виставці представлені кращі роботи у техніках живопису та графіки, дипломні роботи з архітектурного проектування, макети будинків та споруд .

На відкриття виставки були запрошені  головні архітектори міст та районів області,  заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Валентина Граділь,  заступник директора з навчальної роботи КПКБАіД Ольга Мальченко, викладачі коледжу, голова обласної організації Національної спілки архітекторів України Тарас Козюк, студенти, учні шкіл м. Хмельницького та гості.

Відвідувачі виставки високо оцінили техніку виконання цих  робіт. Головний архітектор області Ірина Дунаєвська запропонувала запровадження щорічної виставки кращих робіт майбутніх зодчих Хмельниччини, аби з роботами студентів-архітекторів могло ознайо митися ширше коло поціновувачів архітектури та мистецтва.

За інформацією відділу містобудування  та архітектури облдержадміністрації