14.04.2017 — 12:22

О. Корнійчук: наша мета відновити КП “Аеропорт Хмельницький”

Питання відновлення роботи КП «Аеропорт Хмельницький» наразі є актуальним для області та неодноразово обговорювалося в облдержадміністрації.

Саме тому, сьогодні голова адміністрації Олександр Корнійчук та голова обласної ради Михайло Загородний зустрілися з представником Китайської Корпорації “SINOHYDRO ” ltd Камілем Абдурахімовим, аби обговорити питання залучення інвестицій в аеропорт м. Хмельницький та співробітництво задля економічного розвитку Хмельницької області.

Корпорації “SINOHYDRO має великий досвід роботи в фінансуванні та будівництві  об’єктів, які є  більш ніж 74 країнах світу.

“Обласна влада завжди готова підтримати та співпрацювати з інвесторами, які виявляють бажання інвестувати в Хмельниччину. На рахунок відновлення повноцінного функціонування роботи аеропорту, можу сказати, що такі інвестиції тільки сприятимуть поліпшенню інвестиційного клімату в області”, – зазначив голова адміністрації.

Учасники засідання зійшлись на тому, що першочергово необхідно більш детально обговорити умови кредитування, підготувати необхідний пакет документів, розглянути та конкретизувати усі запропоновані пропозиції для подальшої співпраці по відновлення функціонування аеропорту.

Крім того, представники Китайської Корпорації “SINOHYDRO ” спільно з т.в.о. першого заступника голови адміністрації Олегом Гуменним відвідали КП «Аеропорт Хмельницький», де оглянули підприємство та злітно-посадкову смугу аеропорту.