18.04.2017 — 16:04

“Гаряча” телефонна лінія “Запитай у влади!”

З метою покращення зв’язків між владою та громадськістю в облдержадміністрації постійно проводяться “гарячі” телефонні лінії “Запитай у влади”, де кожен бажаючий може отримати відповіді на питання, що хвилюють.

Сьогодні мешканці Хмельниччини мали можливість поспілкуватися з заступником голови облдержадміністрації Валерієм Олійником.

На “гарячу” лінію надійшов 1 дзвінок. Мешканка с.Улашанівка, що у Славутському районі, поскаржилася на занижену закупівельну ціну на молоко. За словами жінки, у той час, коли мешканцям інших сіл заготівельники платять близько 7грн./л, у їхньому селі люди отримали лише по 5,5 грн./л молока. Валерій Цезарович пообіцяв, що відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації буде надано доручення щодо з’ясування причин такої ситуації. Запитувачку буде поінформовано про результати у термін, передбачений законодавством.

Також Валерій Олійник поспілкувався з журналістами. Представники ЗМІ цікавились питаннями особливостей впровадження в області інклюзивної освіти, проведення реформ у галузі медицини, зокрема, яким чином організовуватиметься робота госпітальних округів на Хмельниччині, а також як впроваджується в життя урядова програма “Доступні ліки”.