17.02.2016 — 15:37

Вручено відзнаки учасникам бойових дій на території інших держав

IMG_0030Сьогодні, 17 лютого, під час засідання  четвертої сесії обласної ради  перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виводу військ із Афганістану, нагородив відзнаками області воїнів-інтернаціоналістів, учасників бойових дій в Афганістані. Також почесні відзнаки обласної ради вручив голова ради Михайло Загородний.

Ghjw.r 2Так, за сумлінне виконання військових обов’язків, особливі заслуги у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності держави Грамоту вручено Лєскову Валерію Олександровичу – учаснику бойових дій в Афганістані, учаснику антитерористичної операції, депутату обласної ради та

за особливий внесок у розвиток громадської та волонтерської діяльності, активну участь в патріотичному виховані молоді Приступі Миколі Івановичу – голові обласної організації ветеранів Афганістану.

Депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів, які загинули в локальних війнах в минулому, а також новітніх героїв, які віддали своє життя за незалежність нашої Батьківщини на сході України.

Процюк

І. Коханець