24.04.2017 — 10:07

Робочий візит Олександра Корнійчука до Старосинявського району

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук 21 квітня з робочою поїздкою відвідав Старосинявський район, зокрема завітав на будівництво олійно-екстракційного заводу по переробці сої в с. Адампіль, який здійснює ТОВ «Елеватор БУД Інвест».

Спільно з керівництвом району Олександр Олександрович ознайомився з основними виробничими потужностями та особливостями функціонування одного із найбільш потужних  серед такої спеціалізації заводів не тільки в Україні, а й Європі.

Загалом вклад інвестицій у підприємство слало 1,5 млрд. грн.

Даний завод має компактне розташування та займає  площу 5,958 га., що дасть можливість економії енергоресурсів, та є досконалим з точки зору логістики. Планова потужність – 1500 тонн на добу,  кінцевим  виробництвом продукції має бути соєва олія, шрот, лецетин, оболонка соєва гранульована.

На об’єкті створено належні умови для робітників, які працюють в три зміни, з дотриманням техніки безпеки. Загальна кількість працюючих має сягнути 205 осіб.

На завершення зустрічі голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук подякував керівництву заводу за змістовну інформацію та висловив сподівання,  що введення заводу в експлуатацію забезпечить створенню нових робочих місць, сприятиме поверненню молоді в село, розвитку інфраструктури та зростанню економічних показники не лише Старосинявського районну, а й області.