28.04.2017 — 17:42

Відбулись обласні фінальні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

26-27 квітня відбулись обласні фінальні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2005 р.н. У змаганнях взяли участь команди: ЗОШ №4 м. Нетішина, Кам’янець-Подільського НВК №14, НВК №2 м. Хмельницький, Волочиська ЗОШ №5, Полонська ЗОШ №3, Староконстянтинівська ЗОШ №1.

Команди були розподілені на дві групи після чого переможці груп зустрічались у фінальному матчі, а команди які посіли другі місця виявляли бронзового призера змагань. Також було проведено змагання з елементів техніки гри (жонглювання, удари на точність та на дальність).

 У фіналі зустрілись команди ВК №2 м. Хмельницького та ЗОШ №4 м. Нетішина. Основний час гри не виявив переможця тому була призначена серія 9-метрових ударів, в якій влучнішими були футболісти з Хмельницького. Матч за третє місце також не виявив переможця. Серію 9-метрових ударів краще виконала команда Волочиської ЗОШ №5, завоювавши бронзові медалі. Право представляти Хмельницьку область здобула команда НВК №2 м. Хмельницький. Переможці та призери були нагородженні медалями та футбольними м’ячами.