04.05.2017 — 15:37

Хмельницькі велосипедисти повернулися з Рівного з перемогою

26 квітня в Рівному пройшов перший етап чемпіонату України в командному заліку серед юнаків і дівчат в 2 вікових категоріях.

Перший день змагань для наших хмельничан пройшов дуже успішно. Серед учасників 2001-2002 ріку народження Богдан Жук в роздільному старті на 4 кілометри став третім, 9 місце зайняв Стецюк Вадим і 11 місце Савчук Іван. Хлопці потрапили в 12 кращих юнаків, набрали рейтингові очки в свою скарбничку командного заліку серед 13 команд зі всієї України наші хлопці зайняли 2 місце.

У молодших дівчат 2003 -2004 р.н. в команді Хмельницької  області 2 місце зайняла Нагуляк Дарина, 3 місце зайняла Плоцидім Анастасія, 5 місце Віолетта Кондрут і 9 місце Олександра Чорна. Дівчата всіма силами боролися і набрали більше усіх рейтінгових очків, завдяки чому зайняли 1 місце.

27 квітня, у другий день змагань,  пройшла парна гонка. Серед юнаків 5 місце посіла пара у складі Жук Богдан і Стецюк Вадим з результатом 5 хв 47 с, а 8 місце Коцюбайло Олександр і Савчук Іван з результатом 5 хв 50 с.

Серед молодших хлопчиків 10 місце зайняв Вітвицький Володимир. Серед молодших дівчаток 1 місце Плоцідім Анастасія та Нагуляк Даша, і третє місце – Кондрут Віолетта з Чорною Олександрою. За підсумками двох днів наші юнаки йдуть другими, молодші дівчата першими.

28 квітня, на третій день змагань, на чемпіонаті України в Рівному пройшла гонка з вибуттям.  9 місце зайняв Стецюк Вадим, і після трьох турів  змагань наші хлопці перемістилися на третє місце в командному заліку.

Молодші дівчатка боролися, як могли. На гонці усі 4 спортсменки з команди взяли очки у свою скарбничку. За сумою трьох днів наші хмельничанки тримають свою позицію лідерів.

29 квітня в Рівному пройшов 4 день чемпіонату України в командному заліку. Після обіду був дан старт в гонці критеріум. Першими стартували юнаки 2001-2002 рік народження. Гонка була досить важка, хлопці один за одним втрачали свої позиції, і їх знімали з гонки. До останнього боровся за своє місце Богдан Жук .У цій гонці Богдан набрав 6 очок на фінішах і зайняв 7 місце. І цим втримав свою команду на 3 місці. Серед молодших дівчат знову 2 і 3 місце наші дівчата стали Анастасія Плоцідім і Дарина Нагуляк, дівчата боролися до останнього що б утримати свою лідерську позицію, їм потрібно було набрати як чим більше очей до останнього вирішального етапу в командній гонці.

30 квітня в Рівному пройшов завершальний етап чемпіонату України в загальнокомандному заліку. У п’ятий день змагань пройшла командна гонка, де усі 4 учасника командної гонки повинні одразу брати участь в цій дисципліні. В старший категорії 2001 -2002 на 4 кілометри та в молодшій категорії на 2 кілометри. Наші хлопці в складі: Богдан Жук, Вадим Стецюк, Іван Савчук та Олександр Коцюбайло цю дисципліну проїхали дуже навіть не погано, з 13 команд вони завершили командну гонку четвертими. Наші юнаки боролися усі 5 днів і за підсумками 5 етапів зайняли 3 місце в командному заліку.

Серед 2003-2004 року народження наші дівчата в складі Дарини Нагуляк, Анастасії Плоцідим, Олександри Чорної та Віолетти Кондрут проїхали останній етап в командній гонці другими. І за сумою усіх 5 днів стали кращими, зайняли перше місце. Дівчата боролися до останнього так як їм на п’яти постійно наступали суперниці, але нашим Хмельничанкам ДЮСШ УО вдалося вибороти золото.

Вітаємо наших спортсменів!