03.05.2017 — 17:38

Олег Гуменний: Популяризація робітничих професій сприятиме професійному самовизначенню випускників шкіл

3 травня під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося чергове засідання робочої групи з організації та проведення конкурсу “Кращий за професією” (серед робітничих спеціальностей).

Нагадаємо, на минулому засіданні робочою групою прийнято рішення про проведення «Тижня машинобудування в області», що триватиме з 15.05.17 по 19.05.17 року.

Сьогодні ж члени робочої групи більш детально обговорили організаційні питання, зокрема, директор Вищого професійного училища №11 Василь Селізар представив до уваги присутніх Програму тижня машинобудівної галузі. Відтак, кожен з членів робочої групи протягом засідання мав можливість додати будь-які уточнення та поправки до Програми.

Також присутніми обговорено питання щодо кандидатів, які будуть брати участь у конкурсі «Кращий за робітничою професією» серед працівників промислових підприємств машинобудівної галузі, нагородження переможців, визначення зі складом журі, обладнанням на якому будуть показувати майстер-клас токарі і зварювальники та інші організаційні питання.

Підсумовуючи засідання, Олег Гуменний висловив сподівання, що проведення такого заходу, як “Тижня машинобудування в області”, сприятиме підвищенню престижу робітничих спеціальностей та професійному самовизначенню випускників шкіл.