04.05.2017 — 17:51

ПАТ «Укрелектроапарат» привітали з 60 – річчям

60 років діяльності – найкраще свідчення професіоналізму керівництва та трудового колективу підприємства, яке у непростий час не тільки продовжує свою діяльність, але й багато працює для досягнення високих стандартів у своїй роботі.

Підприємство є одним з основних постачальників електротехнічного обладнання для електрозабезпечення залізниць, електровозів та електричок країн СНД і має відповідні сертифікати якості.

Привітати колектив підприємства з нагоди свята завітали директор Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Юрій Гриневич, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, міський голова Олександр Симчишин, керівники підприємств, установ та організацій міста.

Зі словами вітання звернувся до керівництва та трудового колективу директор Департаменту Юрій Гриневич, який відмітив, що завдяки плідній роботі та постійному вдосконаленню виробництва і професійних навичок, підприємство здобуло визнання на світовому рівні.

Окрему подяку Юрій Валентинович висловив голові правління ПАТ «Укрелектроапарат» Євгенії Косковецькій, яка своєю наполегливістю, самовіддачею у роботі, вимогливістю до себе і до підлеглих, ініціативністю, вмінням визначити основні пріоритети, стратегічні цілі та шляхи їх досягнення вивела підприємство на новий європейський рівень розвитку.

На завершення посадовець побажав усім присутнім щастя і благополуччя в сім’ях, життєвого оптимізму, високих зарплат, непохитного духу, світлого й мирного неба, невичерпної енергії та натхнення для подальшого розвитку підприємства на благо зростання економіки Подільського краю та нашої держави.

Кращим працівникам підприємства Юрій Валентинович вручив почесні Грамоти обласної державної адміністрації з цінними подарунками.

Під час урочистого зібрання лунали вітання від голови наглядової ради підприємства Анатолія Голубченка, першого заступника голови обласної ради Неоніли Андрійчук, міського голови Олександра Симчишина, ділових партнерів, керівників підприємств, установ та організацій нашого міста та інших областей України.

Керівництво підприємства також відзначило кращих працівників грамотами, подяками, цінними подарунками та грошовими преміями.