11.05.2017 — 10:46

Автомобілісти Хмельниччини вибороли бронзу у Всеукраїнських відкритих змаганнях на Кубок України з автомодельного спорту серед учнівської молоді

 

З 05 по 07 травня 2017 року у м. Одеса Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Національною Українською Федерацією автомодельного спорту були проведені Всеукраїнські відкриті змагання на Кубок України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (радіокеровані моделі, класи шосейних перегонів).

У змаганнях взяли участь спортсмени з різних областей України, загалом 42 вихованця автомодельних гуртків позашкільних навчальних закладів України.

Програма заходу передбачала командну та особисту першість у 6 класах моделей – РЦБ, РЦЕ10Ст, РЦЕ10stock, ДТМ10Ст, ДТМ10nitro та Ф-3.

Хмельниччину гідно представила команда Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під керівництвом команди Володимира Косневича та тренера команди Андрія Косневича.

За підсумками триденної боротьби на проходження складної траси гуртківці вибороли ІІІ місце в командній першості.

В особистому заліку І місце у класі моделей «РЦЕ 10stock» та «ДТМ-1/10nitro» посів Дмитро Кірпічов, учень 9 класу Хмельницького навчально-виховного комплексу №6 та Кирило Косневич, учень 6 класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. В’ячеслава Чорновола також здобув для команди І місце у класі моделей «Ф-3».

Ми пишаємось вами, наші автомобілісти! Дякуємо спортсменам та їх наставникам за роботу та здобутки!