13.05.2017 — 10:27

18-19 травня 2017 року в м. Києві (приміщення Торгово-промислової палати України, вул. Велика Житомирська, 44) відбудеться Перший бізнес-форум української діаспори та закордонних друзів України, який пройде під гаслом «Українці світу – для України»

18-19 травня 2017 року в м. Києві (приміщення Торгово-промислової палати України, вул. Велика Житомирська, 44) відбудеться Перший бізнес-форум української діаспори та закордонних друзів України, який пройде під гаслом «Українці світу – для України».

Організатори Форуму: Торгово-промислова палата України та Українська Всесвітня Координаційна Рада на прохання ділових кіл України та світового українства, за сприяння та підтримки керівництва Уряду України, головних міністерств та установ, провідників регіональної влади, при активній участі громадських та бізнесових структур України та діаспори.

Програмою Форуму передбачається проведення пленарного Засідання за участі керівництва Уряду, міністерсв, облдержадміністрацій.

Мета Форуму: напрацювання взаємовигідних зв’язків українського бізнесу з українськими бізнесменами закордоння, патріотами України, просування експорту української продукції та послуг на зовнішні ринки, сприяння залученню інвестицій в українську економіку, в тому числі і коштів українських трудових мігрантів та діаспори, запрошення до участі в процесах реформування економіки України досвідчених менеджерів з середовища закордонного українства, використовуючи їх практичні здобутки.

Програма Першого бізнес-форуму української діаспори та закордонних друзів України (додається)

програма бізнес-форуму української діаспори

Реєстраційна картка учасника Першого бізнес-форуму української діаспори та закордонних друзів України (додається)

РЕЄСТРАЦІЙНА_АНКЕТА