13.05.2017 — 12:29

У бібліотеці села Ганнопіль відкрито Пункт Європейської інформації

 

В рамках відзначення Дня Європи в Україні  12 травня у бібліотеці села Ганнопіль, що на Славутчині, урочисто відкрили Пункт Європейської інформації. Загалом в бібліотеках області діє вже понад 30 таких Пунктів.

Даному заходу передувала велика робота щодо реконструкції, утеплення, обладнання сучасними меблями та технікою приміщення бібліотеки за фінансування сільської ради Ганнопільської об’єднаної територіальної громади. У бібліотеці повністю змінено внутрішнє та зовнішнє оздоблення, виділено окремі кімнати для дітей, малу та велику зали для проведення заходів, зону для роботи з комп’ютерною технікою, Інтернет-ресурсами, Wi-fi.

На заході були присутні керівники району та громади, представники депутатського корпусу, закладів культури, громада села та гості.

Із визначною подією присутніх привітала Катерина Чабан, директор обласної універсальної наукової бібліотеки, її заступник Валентина Маковська. Кожен з присутніх прийшов на захід з подарунками та новими книгами для закладу.

 Оновлена бібліотека у співпраці з громадою відтепер буде надавати населенню нові послуги, інформувати про європейські цінності та досвід, а жителі громади відчують новий пульс життя.