17.05.2017 — 18:10

Відкриття басейну!

Сьогодні відбулась така довгоочікувана для усіх шепетівчан подія – після двадцяти років простою відкрився міський басейн.

Урочистий захід відбувся за участю представників обласної влади, Шепетівського міського голови Михайла Полодюка, депутатів міської ради, членів виконавчого комітету, керівників підприємств та громадських активістів.

У своєму зверненні, міський голова привітав присутніх з відкриттям басейну та розповів про всі пройдені етапи роботи  та труднощі з якими довелось зіштовхнутися на шляху до цього святкового дня.

Значним поштовхом для завершення реконструкції спортивної споруди стало те, що вдалося залучити кошти державного бюджету. Кабінетом Міністрів України відповідно до Регіональної програми розвитку було прийнято рішення про виділення 3 млн. 600 тис. грн. із Державного бюджету і, оскільки, Програма передбачає співфінансування, на сесії Шепетівської міської ради із міського бюджету було виділено 10% від запланованої на капітальний ремонт суми, тобто 360 тисяч гривень. Додатково було використано 610 тисяч гривень із міського бюджету на гідроізолюючу плівку.

Насамкінець, Михайло Іванович подякував за підтримку та тісну співпрацю Хмельницькій обласній адміністрації, Хмельницькій обласній раді та усім партнерам, які повірили у Шепетівку та сприяли, якнайшвидшому втіленню проекту у життя.

Опісля відбулося нагородження грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації за активну участь у відновленню басейну та вагомий внесок у розвиток міста Шепетівки Людмилу Довгалюк – в.о. начальника господарської групи, інженера управління освіти Шепетівської міської ради та Володимира Вихівського – першого заступника міського голови та Хмельницької обласної ради за активну участь у вирішенні питань по відновленню басейну Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи, вагомий внесок у соціально – економічний та культурний розвиток міста Шепетівки, високий професіоналізм та ініціативність: Владислава Глушківського  – директора приватного підприємства «Газ-Сервіс-Інтерм»; Михайла Верхогляда – депутата Шепетівської міської ради VII скликання, приватного підприємця; Володимира Сасюка – директора державного підприємства «Шепетівський лісгосп».

В свою чергу, міський голова оголосив подяку та нагородив почесними грамотами за ініціативність, високий професіоналізм, активну життєву та громадську позицію: керівників комунальних підприємств міста, директорів управлінських компаній, приватних підприємців та громадських активістів, а також, директора Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи Тетяну Романюк.

Завершився урочистий захід освяченням басейну, яке провів отець Василь Гетьман, настоятель храму святого Миколая Чудотворця (УПЦ Київського Патріярхату).