16.05.2017 — 15:15

Заступники голови адміністрації взяли участь у засіданні постійних комісій обласної ради

16 травня розпочалась чергова тринадцята сесія обласної ради. В рамках підготовки до пленарного засідання, яке відбудеться 24 травня, сьогодні за співголовуванням Василя Мастія, Анатолія Савчука та Олександра Слободяна відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин, з питань законності, протидії корупції, регламенту, депутатської діяльності та місцевого самоврядування та з питань децентралізації, регіонального розвитку та комунальної власності.

У спільному засіданні постійних комісій взяли участь заступники голови адміністрації.

Загалом порядок денний чергової сесії наразі включає 74 проекти рішення. Більша половина яких (49) – це депутатські запити. Впродовж трьох днів засідань постійних комісій при опрацюванні запитів депутати матимуть змогу безпосередньо поспілкуватись з представниками силових відомств та правоохоронних структур, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та виконавчих органів влади, до яких безпосередньо були направлені депутатські запити.

Крім цього, на розгляд сесії винесено чимало кадрових питань щодо звільнень та призначень за результатами конкурсу керівників деяких комунальних закладів обласної ради.

Усі пропозиції та зауваження депутатів будуть узагальнені у понеділок 22 травня, на засіданні президії обласної ради.