22.05.2017 — 10:26

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ! Хмельницька обласна державна адміністрація (організатор конкурсу) оголошує конкурси з перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусних маршрутах загального користування за номерами маршрутів та рейсів у прямому та зворотному напрямках (об’єкти конкурсу) та умови їх проведення.

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

Хмельницька обласна державна адміністрація (організатор конкурсу) оголошує конкурси з перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусних маршрутах загального користування за номерами маршрутів та рейсів у прямому та зворотному напрямках (об’єкти конкурсу) та умови їх проведення.

Конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводяться відповідно до статті 43 Закону України „Про автомобільний транспорт” та „Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081 (далі Порядку).

Засідання конкурсного комітету відбудуться за адресою: м. Хмельницький, Майдан Незалежності, Будинок Рад (будівля облдержадміністрації). Початок роботи о 10.00 год. Перелік необхідних документів на конкурс, бланки заяв і анкет, інформацію щодо об’єктів конкурсу можна отримати в ТОВ „Хмельницьктранс»” (робочий орган), адреса: м.Хмельницький, вул.Пилипчука,6, 4-й поверх,каб. 408, тел.65-80-07, режим роботи з 8-00 до 17-00, електронна пошта [email protected].

Плата за участь у конкурсі за один об’єкт конкурсу в міжміському сполученні – 1200,00 грн., в приміському сполученні – 800,00 грн. Кошти перераховувати ТОВ «Хмельницьктранс»» за реквізитами: код ЄДРПОУ 03119374, поточний рахунок 26006000005578 в Філії АТ «Укрексімбанк» в м. Хмельницький, МФО 322313.Документи на участь в конкурсі подаються організатору конкурсу (м.Хмельницький, Майдан Незалежності, будинок Рад, кім.133) у 2-х закритих конвертах з позначкою №1 та №2. На конвертах вказується дата проведення конкурсу по оголошенню, назва та адреса претендента. В конверті №1 подаються документи, що додаються до заяви, в конверті №2 – інформація про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент (заява).

Конкурс відбудеться 21 червня 2017 року. Кінцевий термін подачі документів на конкурс – 8 червня  2017 р. включно.

Увага важливо! Згідно п.12.4). Порядку до участі в конкурсі допускаються перевізники, які мають достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень на маршруті-об’єкті конкурсу та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів.

Рекомендований клас комфортності автобусів для міжміських маршрутів до 150 км. – дві зірочки, понад 150 км. – три зірочки.

У разі коли учасники конкурсу набрали однакову кількість балів, перевага надається перевізнику-претенденту, який пропонує транспортний засіб пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (для приміських маршрутів).

Перевізники-претенденти зобов’язані надати організатору (робочому органу) усі необхідні матеріали, які будуть додатково затребувані у ході підготовки до проведення конкурсу. У разі якщо перевізник претендент надає документи, на підставі яких претендує на нарахування балів відповідно до Порядку, рекомендується надавати всі необхідні документи для підтвердження достовірності відповідної інформації, а також подати заяви до відповідних державних служб (Укртрансбезпека, Національна поліція, Регіональний сервісний центр МВС, Державна фіскальна служба) для перевірки і підтвердження достовірності інформації на нарахування балів. Переможець конкурсу бере на себе зобов’язання обслуговувати маршрут транспортними засобами, що подані на конкурс, не менше одного року з моменту укладання договору, а також застосувати економічно обґрунтовані тарифи на проїзд.