01.06.2017 — 16:50

Валерій Олійник привітав вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик” з Міжнародним днем захисту дітей

Сьогодні з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник спільно з начальником ГУ Національної поліції в Хмельницькій області Миколою Семенишиним та начальником Служби у справах дітей облдержадміністрації Ніною Магур відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”.

Посадовці привітали вихованців закладу зі святом та побажали їм щасливої долі, здоров’я, успіхів у житті, миру та затишку. Звичайно ж, дітки не залишились без подарунків. Від облдержадміністрації Валерій Цезарович передав для Центру комплект меблів. Від Головного управління Нацполіції дітки отримали літній спортивний одяг. Особливе захоплення викликав у вихованців закладу подарунок від Служби у справах дітей: екскурсія до Києво-Печерської Лаври.

Діти віддячили за подарунки цікавою концертною програмою: декламували вірші, співали пісень, демонстрували танці.

Гарний настрій усім учасникам свята подарував оркестр ГУ Нацполіції.

Ще одним сюрпризом для всіх присутніх став показовий виступ особового складу корпусу оперативно-раптової дії (КОРД)  ГУНП в Хмельницькій області. Бійці спецпідрозділу продемонстрували дії, спрямовані на знешкодження умовних злочинців, прийоми єдиноборств, а також показали, як відбувається штурм приміщення, захопленого особами, що втекли з місць позбавлення волі.