07.06.2017 — 16:02

Книгомани Хмельниччини на дитячому форумі у Львові

Кращі читачі Хмельниччини  Мирослава Сенько – читачка бібліотеки смт. Гриців Шепетівського району та Дмитро Нестер – читач Летичівської ОТГ побували на фестивалі дитячого читання “Книгоманія – 2017”.

В рамках десятого дитячого форуму видавців “Космовізія: супергерої та книжкова туманність” для дітей організували чотириденну культурно-розважальну програму. На Хмельниччину  діти та бібліотекарі привезли  незабутні враження і особливі емоції, якими  щедро обдарували організатори КНИГОМАНІЇ. А ще – вітання від кращих читачів з різних куточків України. Цікаві локації Дитячого форуму, вечірка у Геокуполі, урочиста церемонія нагородження, зустрічі з письменниками, пригодницький квест, відвідування бібліотек, музеїв та обсерваторії, екскурсії і прогулянки Львовом стали гарним подарунком для усіх учасників фестивалю. Юні книгомани були відзначені дипломами, грамотами, сертифікатами та отримали набори сучасних книг.

Бібліотекарі щиро вдячні організаторам КНИГОМАНІЇ та координаторам волонтерської групи за прекрасне свято книги та читання, щиру гостинність і дружнє ставлення!