12.06.2017 — 17:36

В Деражні завершують ремонт дорожнього мосту через р. Вовк

Сьогодні  проводяться завершальні ремонтні  роботи старого мосту у Деражні, який з’єднує дві частини міста і слугує для сполучення з обласним центром. Загалом за період проведення капітального ремонту мосту було відремонтовано не лише дорожнє покриття, а й  встановлено нову огорожу, пішохідні доріжки та освітлення.

Довгий час міст через річку Вовк перебував в аварійному стані. Постійно проводилися поточні ремонтні роботи споруди, однак для безпечного сполучення через річку необхідно було провести капітальний ремонт моста. В 2015 році за сприяння райдержадміністрації та районної ради було виготовлено проектно-кошторисну документацію та проведено фінансування капітальних робіт мосту у співфінансуванні з міською радою.

Керівники району відвідали безпосереднє місце проведення робіт, ознайомились із переліком виконаних робітроботи, які були виконані до їх приїзду та роботи, які будуть виконані до кінця дня по влаштуванню другого шару асфальтобетонного покриття проїжджої частини.

«Відбудова доріг і мостів в районі наразі є найголовнішим стратегічним завданням…», – зазначив голова райдержадміністрації Олег Веселовський.

За інформацією Деражнянської райдержадмінстрації